Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında esrar ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamanın cenahı nöbet yangının gayrı alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrol şeşna kızılınması kolaylaşır ve daha çokça hüsran vermesi önlenir.

Dairesel tasavvur, kıç izini en aza indirirken rantabl dikey harekete icazet verir ve bu da onu hem ev hem bile ticari binalar sinein pratik bir intihap haline getirir.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 küme hiçbir kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması önemli nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Cemiyet arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i kavramak midein tıklayın.

Yangın bapsı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Binanın sineinden adiya gerçek nazil betonarme merdivenler dışında, yapı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok sık zıtlaşılan yangın merdivenleridir.

Merdivenin enliliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir diğer yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri mideermektedir.

Yangın takkadak bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla sağlıklı orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması muhtevain bapnın hızla kapanması Yangın kapısı istanbul fiyatı çok önemlidir. 

Report this wiki page